top of page

Plan van aanpak

 

Hoe werkt Bewindvoering ‘t Gooi?

 

U neemt contact met ons op via telefoon of email en vervolgens maken wij een afspraak met u voor een kosteloos gesprek. Dit kan natuurlijk ook een familielid of begeleider voor u doen. 

 

De gesprekken vinden bij u thuis of bij uw begeleider plaats, daar hebt u al uw gegevens bij de hand en kunnen we snel een eerste inventarisatie maken van de situatie. Het is belangrijk dat u het aanmeldingsformulier voor het gesprek volledig heeft ingevuld, zodat wij u direct kunnen adviseren over de gewenste vervolgstappen.

 

Indien gewenst, verzorgen wij voor u het verzoek aan de rechter. Na aanstelling door de kantonrechter informeren wij alle betrokken partijen over de maatregel die van toepassing is en vragen, indien van toepassing, tevens om tijdelijk uitstel van incasso/executie-maatregelen. 

 

Vervolgens openen wij twee nieuwe bankrekeningen voor u: een beheerrekening, waarop uw inkomsten binnenkomen en waarvan uw vaste lasten betaald worden; en een leefgeldrekening, waarop wekelijks of maandelijks uw budget voor uw huishouden wordt gestort.

bottom of page