top of page

Over ons

Bewindvoering ’t Gooi is gespecialiseerd in door de rechter uitgesproken beschermingsbewind, curatele en mentorschap. Wij richten onze dienstverlening op de inwoners van de Gooi- en Vechtstreek, Eemland en Flevoland.

 

Als u niet meer zelf voor uw financiën of persoonlijke zaken kunt zorgen. Als het niet lukt alle vaste lasten op tijd te betalen, omdat de maand langer duurt dan uw budget toe laat. Het kan iedereen overkomen dat de balans in het leven zoek is. Dan is professionele hulp inschakelen verstandig en net zo gewoon als het inschakelen van een dokter bij ziekte.

 

Bewindvoering ’t Gooi biedt individuele en persoonlijke ondersteuning, neemt u zorg uit handen door maatwerk oplossingen te leveren. Dit doen wij door de mens centraal te stellen en u de aandacht te geven die noodzakelijk is om alle zaken op een rij te krijgen én te houden.

 

Door goede bereikbaarheid, kleinschalige teams en persoonlijk contact kunt u bij ons rekenen op een uitstekende dienstverlening. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen wordt ons kantoor jaarlijks gecontroleerd door een auditbureau en de rechtbank. Bewindvoering ’t Gooi is aangesloten bij branchevereniging Horus. Onze bewindvoerders en curatoren hebben een registeropleiding bewindvoering en mentorschap gevolgd en worden voortdurend bijgeschoold.

 

Zelfredzaamheid

 

Om de cliënt zoveel mogelijk te betrekken bij ons werk, streven wij ernaar om met cliëntbegeleiders en direct betrokkenen zelfredzaamheid te bevorderen. Dit houdt in dat wij de cliënt waar mogelijk zelf keuzes laten maken.

Wij streven ernaar om elke cliënt te laten begeleiden door een “maatje”. We zorgen er op deze manier voor dat de soms complexe zaken goed worden toegelicht, waardoor de cliënt zoveel mogelijk mee kan denken over financiële- of zorgvraagstukken. Het doel van dit traject is een prettige en effectieve samenwerking met de cliënt.

 

Wilt u meer weten over het maatjes traject? Lees hier meer.

bottom of page