top of page

Levensexecutele of beschermingsbewind?

Wat betekent (Levens)executele?

Beschermingsbewind is een prachtig instrument voor mensen die een zekere mate van bescherming nodig hebben. Het nadeel van beschermingsbewind is de beperkte omvang van de opdracht die de bewindvoerder meekrijgt van de wetgever. Terwijl er veel mensen zijn die graag meer ondersteuning en overleg over meerdere levensgebieden wensen.

 

Levensexecutele is ontwikkeld om u met de grootst mogelijke zelfregie uw leven te laten leiden, terwijl de levensexecuteur letterlijk uw opdracht(het levenstestament) uitvoert. Een levenstestament is een gedetailleerde volmacht waarmee u iemand die u vertrouwd machtigt om uw zaken te behartigen zoals u dat wenst. Deze volmacht gaat in op het moment dat u wenselijk acht.

 

Bewindvoering 't Gooi heeft de juiste kennis in huis, zowel op het gebied van financieel beheer als op het terrein van de zorg. Levensexecutele biedt u de mogelijkheid om precies die zaken door een professional te laten uitvoeren die u liever niet door familieleden laat doen. Bewindvoering 't Gooi is ervaren in het omgaan met soms tegenstrijdige belangen. Door uw wensen in een levenstestament op te nemen creëert u de grootst mogelijke rust en duidelijkheid voor uzelf en uw familie.

Wilt u meer weten?

Voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis belt u met 035-6295454(bereikbaar maandag tot en met donderdag tussen 10.00 - 12.00 uur)

bottom of page